Fórum

Vásárlói Vélemények
1483
Bt
ART-W27 | szállítás gyors, pontos. Csomagolás megbízató. Maga a termék elforgató kallantyúja lötyög, nem ad biztonság érzetet. A honlapott feltüntetett "pénz visszajár akció" félrevezető 8000 helyett 2500. Illetve a regisztrációshoz kötött 5 illetve 2,5 % is követhetetlen. Jobb lenne, ha nem lenne akció így nem lenne félreérthető.
1482
Karczag-Barta Éva
Tökéletes ár,érték arányú széfek!
1481
Georg Spöttle
Nagyon elégedett vagyok a szállítás gyorsaságával és valóban nagyszerű terméket kaptam a beépíthető Artemisz széffel :) Remek az ár-érték arány is.
1480
V.Sz
Maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket.
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, csak ajánlani tudom!
1479
B. Milán
A maximális elégedettségtől én azért kicsit messzebb vagyok. 2 rendelést adtam le egymás után. Másnap reggel már hívtam is a megadott telefonszámot, hogyha nem nagy gond tegyék össze a rendelésem, mert egyszerűbb lenne. Persze a telefont nem vették fel. Vissza nem hívtak. Hívtam később is őket akkor foglalt volt. Majd 11 után sikerült őket elérni és a hölgy teljesen rugalmatlanul azt mondta, hogy igen látta a rendeléseim ,de már ki vannak nyomtatva a papírok és nem akarja újra csinálni úgyhogy ez már így marad. Így lett egy ezer valahányszáz forintos postaköltségem, kettő darab papír miatt. Dehát én rendeltem rosszul. Sakk matt.
Úgyhogy egy kicsivel több kedvességet és rugalmasságot kívánnék telefonos hölgynek 2021-re.
De a szállítással és gyorsasággal minden rendben volt.
VÉLEMÉNY ÍRÁSA
Név
E-mail
Hozzászólás