Fórum

Vásárlói Vélemények
1746
Ágnes
Az ügyfélszolgálat nagyon kedves, segítőkész, jó benyomást keltett. A szállítás egy kicsit késett az ígérthez képest, de előrendelésről volt szó, amiben természetes néhány nap csúszás, ez számunkra nem volt gond. Egy másik kommentet meg tudunk erősíteni, tényleg az ajtóból telefonált a futár, miközben előtte e-mailben még a napot sem jelölte meg, amikorra várható. A fegyverszekrény tetszik, de sajnos ez az új összeszerelhető verzió nem túl jó megoldás. Magasan edukált személyeknek is komoly kihívást okozott a logika megértése, és sajnos a csatolt vonalrajz több ponton is hibás és az apró rajzok átláthatatlanok. Több mint másfél órába tellett a szerelés, pedig mindennapos barkácsolók vagyunk és mindent házilag oldunk meg. Ezzel együtt nagyon örülünk a fegyverszekrénynek és tetszik is, köszönjük.
1745
Mike Balázs
A honlap jól felépített és jónak tünnek a termékek, de az igért szállítási idő nem valósult meg. Keddre igért szállítás mai napig (pèntek) nem èrkezett meg. A 24h futárt központi számán sem tudnak infót adni arról merre van a termék. Remèlem egyszer megérkezik.
1744
Tamás
Szuper cég! Rendelést követő nap megkaptam! 10/10
1743
Soós Gábor
A termék teljesen megfelel az elvárásaimnak, elégedett vagyok vele. De a szállításhoz választhatnának olyan partnert, aki nem az ajtóból telefonál, hogy megérkezett a csomaggal. 2021-ben a komoly cégek nemcsak a napot, de a kézbesítés várható 3 órás időablakát is megadják. Nos a 24H/Sprinter semmilyen tájékoztatást nem ad az ügyfeleknek, és ehhez képest a házhoz szállítás díja elég borsos. A jövőbeni rendelésektől ez el is vette a kedvem, lehet hogy máshol drágább, de legalább tudom, mikor érkezik a termék.
1742
Dittera-Balogh Andrea
A megrendelés és a kiszállítás is simán, gond nélkül zajlott, teljesen elégedett vagyok.
VÉLEMÉNY ÍRÁSA
Név
E-mail
Hozzászólás