Fegyverszekrények

Az alábbi oldalon akciós fegyverszekrény sportfegyver és vadászfegyverek tárolására szolgáló szekrényeket találsz. Kialakítását, használatát törvény szabályozza. Fegyverszekrényeink megfelelnek a törvényi előírásoknak, emellett masszívak és esztétikusak is. Kiemelten ajánljuk forgalmazott termékek közül az ARTEMISZ® Fegyverszekrényeket.  Amelyeket 5 és 10 fegyver/puska tárolására is alkalmasak, továbbá kulcsos és elektromos zárral is rendelhető, továbbá a garancia vállalás ideje 5 év!

Fegyverszekrény: a minőség életbevágó!

A fegyverek nem biztonságos tárolása beláthatatlan következményekkel járhat az Ön vagy családja, környezete számára. A nem biztonságos tárolás balesethez, sérüléshez vagy akár halálhoz vezethet. De ettől még nem kell eltántorodnia a kedvenc sportjától vagy attól, hogy önvédelmi célokból pisztolyt, puskát tartson a keze ügyében! Egy masszív kivitelű, ugyanakkor ár-érték arány terén is remek fegyverszekrény a megoldás! A fegyverszekrény sportfegyverek és vadászfegyverek tárolására szolgál, és a célja, hogy illetéktelen személy ne férhessen hozzá a pisztolyokhoz, puskákhoz sem eltulajdonítás szándékával, sem azzal, hogy ellenünk fordítsa. A fegyverszekrény az ellen a szörnyű eshetőség ellen is véd, hogy egy kíváncsi kiskorú hozzáférjen lőfegyverünkhöz. Akár magánszemélyként, akár jogi személy képviseletében tartson Ön lőfegyvert, annaktárolására szigorú szabályok vonatkoznak.

A fegyvertartási szabályok tehát elő is írják a fegyverszekrény vagy pisztolykazetta használatát. A fegyverekről és lőszerekről szóló kormányrendelet (253/2004. Korm. rendelet a fegyverekről és lőszerekről) szerint magánszemély sportlövészeti, vadászati vagy önvédelmi célra tarthat fegyvert. A 42.§ (1) bekezdés kimondja, hogy „a lőfegyvert ürített állapotban, a számottevő mértékű külső erőhatásnak is ellenálló anyagból készült és biztonsági zárral ellátott szekrényben, illetéktelen személyektől elzárva kell tárolni”.

 

Mitől fegyverszekrény a fegyverszekrény?

Ha Önnek esetleg megfordult a fejében, hogy egy egyszerű záras szekrényben helyezi el a fegyvereit, akkor Önnek szól ez a néhány tudnivaló. A jó fegyverszekrény masszív de könnyen mozgatható, kis helyigényű, és ami a legfontosabb, biztonságos. A biztonság alatt elsősorban azt értjük, hogy feleljen meg az előírásoknak. Emellett például legyen ellátva kifeszítésgátlóval, amely megakadályozza a pántoldali kifeszítést, valamint rendelkezzen egy masszív szekrénytesttel. Természetesen a biztonsági zár is elengedhetetlen, amely lehet kulcsos vagy számzáras: ez már inkább a használó igényeitől és szokásaitól függ. Javasoljuk, hogy a fegyverszekrény rendelkezzen megfelelő méretű, külön zárható lőszertároló rekesszel. A fegyverek biztonsága, épsége érdekében jó, ha a szekrény védőszivacs és szőnyeg borítású,strapabíró belső kialakítású, amelyben tartós fegyvertámasz található. Aki hosszú távon gondolkodik, és előfordulhat, hogy növeli a fegyvereinek számát, annak ajánljuk, hogy olyan fegyverszekrényt válasszon, amely alkalmas mind az egy-, mind a kétcsöves távcsöves fegyverek tárolására is.

Előnyös, ha a fegyvertámasz különböző magasságokban állítható, és ajánlatos olyan termékben gondolkodni, amelyen tusatartó segít megóvni a fegyverek fa ágyát. Egy puska vagy sportfegyver újralakkozása, javítása roppant bosszantó és költséges.

Fegyverszekrényeink a MABISZ előírásainak is megfelelnek, A vagy S1 minősítésűek. A legbiztonságosabb darabokat az épület riasztórendszerébe is be lehet kötni a teljes körű biztosítás érdekében.

 

Pisztolykazetták

Önvédelmi vagy hobbicélokra sokaknak elég egy-egy pisztoly. Ám mivel ezek is alkalmasak az emberi élet kioltására, ezeket is biztonságos, zárt helyen kell tárolni, és a lőszert külön kell tartani. A fegyvertartási rendelet kimondja, hogy „rövid lőfegyvert falhoz, padlóhoz vagy szekrényhez rögzített, a számottevő mértékű külső erőhatásnak is ellenálló anyagból készült és biztonsági zárral ellátott dobozban is lehet tárolni”. A rendelet minden pontjának megfelelnek az általunk forgalmazott pisztolykazetták, beépített lőszertartóval, kulcsos zárral és szivacsos betéttel.

 

Miért válasszon minket?

A Széfnagyker webáruház forgalmaz olyan fegyverszekrényeket is, amelyek könnyített szerkezetűek, így nem szükséges nagyobb szervezés, erőfeszítés, hogy valamelyik darab az Ön otthonába vagy irodájába kerüljön. A Széfnagyker a fegyverszekrények széles választékát kínálja, és olyan márkákból válogatja össze árukészletét, amelyek kiváló minőséget nyújtanak megfizethető áron. Számos típusú, méretű fegyverszekrény elérhető a kínálatunkban. 1250-től 1605 mm magasságig, 200-tól 700 mm szélességig különféle méretű, 5-től 10 darab fegyverig terjedő kapacitású termékek közül választhat. A fegyverszekrények és pisztolykazetták kulcsos és elektromos zárral is rendelhetők, de akár opcionálisan rendelhető zárral is forgalmazunk fegyverszekrényeket. Mindegyik termékünk megfelel a törvényi előírásoknak, és még masszív és egyben esztétikus is. Kulcsos vagy elektromos zárral, az Ön igényeinek megfelelően. Legnépszerűbb termékeink raktárról elérhetők, ezért akár egy-két napon belül Önnél lehetnek. A kiszállítást számos szerződött partnerünk közül a legmegfelelőbb végzi.

 

Ajánlatunk hobbilövészethez

Ha hobbivadászként vagy sportlövőként érdeklik a fegyverszekrények, akkor Önnek az Artemisz lehet a megoldás. Az Artemisz könnyített fegyverszekrény megfelel amodern biztonsági előírásoknak, és a leghosszabb vadász-illetve sportfegyverek tárolására is alkalmas. Masszív, ugyanakkor könnyen telepíthető, és 5 fegyver fér el benne.

 

Ha a külcsín is lényeges

 

Otthoni vagy irodai környezetben lényeges lehet a fegyverszekrény színe, kivitele is. Az általunk forgalmazott termékekről elmondható, hogy komoly megjelenésű, pontosan kialakított darabok. A Széfnagyker kínálatában fekete, szürke, barna vagy zöld fegyverszekrényeket talál.