Széfek

Széf, befektetés a nyugodt jövőbe

A legmodernebb, extrákkal felszerelt, díszített külsejű széf ára sem vetekedhet azzal a kárral, amit egy tolvaj Önnek okozni tud. Önnek vagy vállalkozásának. Az anyagi káron túl egy betörés jogi felelősséggel is járhat (gondoljunk csak a májusban életbe lépett adatvédelmi rendeletre, azaz a GDPR-ra), ipari vagy üzleti titkok is napvilágot láthatnak, vagy jogosulatlan kezekbe kerülhetnek. Széfre tehát szükség van.Akár magánszemély, akár cég vagy intézmény legyen a titkok vagy értékek birtokosa. 

Milyen széfet válasszak? Először is magától értetődő feladatunk van: meg kell fontolnunk, mit kívánunk tárolni benne. Érdemes hosszú távon gondolkodni. Azaz ha számítunk arra, hogy a jövőben nőni fog a biztonságos helyet igénylő tárgyaink mennyisége, akkor arra már most fel kell készülnünk. Egy trezorban tárolhatunk iratokat: ekkor iratszekrényt kell választanunk. Ha az iratok különösen értékesek, és még sok is van belőlük, azok már páncélszekrénybe valók. A széf kiválasztását befolyásoló másik tényező a trezor elhelyezése, mérete. Természetesen ezt az előbbi tényező is meghatározza, de befolyásolhatja a választásunkat a rendelkezésre álló hely is. Készletünkben elérhetők egészen szűk helyekre beférő bútoszéfek, laptopszéfek is. Ha pedig szükséges, akár a padlószéf is szóba jöhető megoldás. A legnagyobb rugalmasságot a faliszéf kínálata adja, hiszen ezek között sokféle méret megtalálható.A Széfnagyker webáruházban a széf polcainak számára is rákereshet. A grandiózus igényeket pedig a páncélszekrények elégítik ki. A megfelelő választást az Ön memóriája is befolyásolja. Ugyanis ha Ön kitűnően jegyez meg számokat, akkor jó szívvel ajánljuk a számkódos széfeket. Ezeket a trezorokat elektromos zárral is elérheti, és a legtöbb termék LED kijelzővel is el van látva. A legmodernebb termékek már érintőpanellel is elérhetők. Ha pedig a kulcsos széf híve, ilyen típusból is létezik számos változat.


A biztonságtechnikai eszközök közül a széf az egyik legismertebb és legkézenfekvőbb. De kevesen tudják, hogy létezik olyan fajtája is, amely ellenáll akár az atomtámadásnak. Az amerikai Mosler cég által gyártott trezor közel sértetlen állapotban úszta meg az egész világot megrendítő hiroshimai atombombát, megőrizve a benne tárolt értékeket.
Ön joggal gondolhatja, hogy a háztartásában, irodájában ennél jóval kisebb horderejű támadásra sem kell felkészülnie, azonban sajnálatos módon a lopások nagy száma miatt nem is hanyagolhatja el a kérdést. Egy magas minőségű széf megóvhatja Önt attól, hogy eltulajdonítsák a vagyontárgyait, fontos iratait.

Széf: befektetés a nyugodt jövőbe
A legmodernebb, extrákkal felszerelt, díszített külsejű széf ára sem vetekedhet azzal a kárral, amit egy tolvaj Önnek okozni tud. Önnek vagy vállalkozásának. Az anyagi káron túl egy betörés jogi felelősséggel is járhat (gondoljunk csak a májusban életbe lépett adatvédelmi rendeletre, azaz a GDPR-ra), ipari vagy üzleti titkok is napvilágot láthatnak, vagy jogosulatlan kezekbe kerülhetnek. Széfre tehát szükség van. Akár magánszemély, akár cég vagy intézmény legyen a titkok vagy értékek birtokosa.

A széfek típusai
Webáruházunkban a legkisebbtől (például pénzkazetta, hotelszéf, bútorszéf) a legnagyobbig (páncélszekrény, iratszekrény) talál széfet. Falba építhető trezor, bútorszéf, sőt padlószéf is rendelkezésre áll a kínálatban. Kiemelendők a tűzálló széfek, amelyek ellenállnak a lángoknak 30, 60, vagy akár 120 percig is.

Gyártók
Webáruházunkban számos gyártó termékeivel találkozhat, azonban akármelyiket is szemelje ki, a minőség garantált. Csak olyan gyártókkal dolgozunk, amelyek megfelelnek az európai előírásoknak, és ügyfeleinktől is pozitív visszajelzéseket kaptak. Ezen kívül fontos, hogy a legtöbb széf rendelkezik MABISZ-minősítéssel, azaz biztosítás kötésekor a biztosítója el fogja fogadni. Főbb márkáink a Yale, Air, Diplomat, Senator, Homesafe: ezek mind elismert gyártók, keresettek a piacon.

Milyen széfet válasszak?
Először is magától értetődő feladatunk van: meg kell fontolnunk, mit kívánunk tárolni benne. Érdemes hosszú távon gondolkodni. Azaz ha számítunk arra, hogy a jövőben nőni fog a biztonságos helyet igénylő tárgyaink mennyisége, akkor arra már most fel kell készülnünk. Egy trezorban tárolhatunk iratokat: ekkor iratszekrényt kell választanunk. Ha az iratok különösen értékesek, és még sok is van belőlük, azok már páncélszekrénybe valók. A széf kiválasztását befolyásoló másik tényező a trezor elhelyezése, mérete. Természetesen ezt az előbbi tényező is meghatározza, de befolyásolhatja a választásunkat a rendelkezésre álló hely is. Készletünkben elérhetők egészen szűk helyekre beférő bútoszéfek, laptopszéfek is. Ha pedig szükséges, akár a padlószéf is szóba jöhető megoldás. A legnagyobb rugalmasságot a faliszéf kínálata adja, hiszen ezek között sokféle méret megtalálható. A Széfnagyker webáruházban a széf polcainak számára is rákereshet. A grandiózus igényeket pedig a páncélszekrények elégítik ki. A megfelelő választást az Ön memóriája is befolyásolja. Ugyanis ha Ön kitűnően jegyez meg számokat, akkor jó szívvel ajánljuk a számkódos széfeket. Ezeket a trezorokat elektromos zárral is elérheti, és a legtöbb termék LED kijelzővel is el van látva. A legmodernebb termékek már érintőpanellel is elérhetők. Ha pedig a kulcsos széf híve, ilyen típusból is létezik számos változat.

A MABISZ-minősítésekről

A Magyar Biztosítók Szövetsége speciális biztonsági kritériumoknak megfelelően minősíti az értéktárolókat, és táblázatban határozza meg, hogy milyen széfnek milyen sérülése esetén fizet kártérítést. A széf elhelyezése, rögzítése, a biztonsági zár megléte és típusa, a riasztórendszerbe bekötés és egyéb szempontok határozzák meg, hogy milyen értékeket milyen széfben tudhatunk biztonságban… Ha pedig a betörők valamilyen ügyes megoldással mégis feltörnék az értéktárolót, akkor a biztosító milyen esetekben milyen kártérítést fizet. Ezért is fontos, hogy a Széfnagyker webáruházában Ön MABISZ-minősítés alapján is kereshet a széfek között, az igényeinek és biztosítandó értékeinek megfelelően.

Tűzálló széfek: mikor van rájuk szükség?

Tapasztalataink szerint a Vásárlóink nagy része nem gondol arra, mi történne az irataival, értékeivel tűz esetén. Pedig sajnálatos módon mind egy magánlakás, mind egy iroda vagy üzlethelyiség lángok martalékává válhat, és nem mindegy, hogy a szerencsétlenséget tetézi-e még fontos dokumentumok megsemmisülése vagy értéktárgyak hamuvá válása. A tűzálló széf tehát egyáltalán nem fölösleges. Olyan értékek megóvására szolgál, amelyek pótolhatatlanok egy tűzeset után. A tűzálló széfek méret szerint változatosak lehetnek, és tűzállóságuk 30-tól akár 120 percig is terjedhet. Ezek a trezorok egyben az oltásnak is ellenállnak, azaz nem kell attól félni, hogy nem a lángok, hanem az oltóhab, por vagy víz semmisítené meg az Ön értékeit.

Webáruházunkról
A Széfnagyker webáruházban a széfek hatalmas választékát találja a bútorszéfektől a hotelszéfeken át a laptopszéfekig, fali- és padlószéfekig. Akár bedobónyílással rendelkező termékek között is válogathat. Forgalmazunk tűzálló széfeket is a maximális biztonság érdekében. Otthoni és irodai használatra egyaránt talál nálunk trezort, pénzkazettát, széfet. A Széfnagyker webáruház azért kitűnő választás, mert nálunk raktárról elérhető a legtöbb termék. Azaz Önnek nem kell heteket várakoznia. A megrendelés beérkezése után akár néhány nappal már Önnél lehet a kiválasztott széf.