Öltözőszekrények

Öltözőszekrények

Kínálatunkban megtalálható 1-es és 6 részes öltöző szekrény blokk is. elegáns szín összeállításban, kulcsos zárszerkezettel, könnyen tisztítható ellenáló felület, az öltözőszekrény test sötétszürke és törtfehér színben is elérhető. Áruházunkban magánszemélyként és céges vásárlóként is megtalálod a neked legmegfelelőbb öltözőszekrényt, minden speciális és egyedi igénynek megfelelően. Többféle méretben, hagyományos és modern kivitelben! Megpróbálunk az elvárásaidnak megfelelőt gyártani. Öltözőszekrényeink úgy lettek megtervezve, hogy maximálisan kihasználják a belső teret. Lehetővé teszik a kényelmes tárolást a ruhák, cipők, táskák részére, hiszen nagyon fontos az öltözőszekrényben elhelyezett tárgyak megfelelő tárolása. A jó minőség mellé párosul még a gyors szállítás. 

Nézet:
Sorrend:

Hol használják?

Rengeteg felhasználási területét ismerjük a fém öltözőszekrényeknek. Mivel a fém öltözőszekrényeink modern és letisztult megjelenést biztosítanak, ezért egyre több helyen alkalmazzák őket. Többek között ipari üzemek, fittness termek, iskolák, uszodák, sportlétesítmények,  öltözőiben, valamint áruházak, könyvtárak értékmegőrzőiként is megtalálhatjuk. A különböző kivitelű öltözőszekrényeink széles választékával biztosítjuk a felhasználási területnek megfelelő, trendi lehetőségeket. Vásárlás vagy megrendelés előtt érdemes eldönteni, a fém öltözőszekrények színét és felosztását, vagyis az ajtók, vagy rekeszek elosztását. Fontos a megfelelő zárrendszer megoldását is előre megtervezni.

Mire jók a minőségi fém öltözőszekrények?

Tárolni egy fogason is lehet a ruhákat, vagy egy karton dobozban, azonban ha kiemelten fontos a biztonság, akkor egy fém tárolószekrény a lehető legjobb megoldás, ugyanis a bennük tárolt tárgyak  védelmét látják el ezek a fémszekrények.  Gyakorlatilag bármit tárolhatunk az öltözőszekrényekben, amit csak szeretnénk megvédeni az illetéktelenektől. A lényeg tehát az, hogy amit elhelyeznek az öltözőszekrényben, az ott is marad, teljes biztonságban, amíg a tulajdonosa ki nem veszi onnan.

A legtöbb munkahelyen megtalálható

A leggyakrabban munkahelyeken használják, ott az utcai ruházatot cserélik a munkaruházattal és általában a táskákat, személyes holmikat is oda zárják el. A jól zárható és esztétikus öltözőszekrények biztonságosan tárolják a személyes tárgyakat a munkaidő végeztéig. Hasonló a helyzet, az egészségügyi intézményeknél, iskoláknál, sporttermeknél, vagy az áruházaknál. Cégünk, olyan fém öltözőszekrényeket kínál, amelyek többféle méretben és kialakítással készülnek. A megrendelő széles választékból válogathat, van kisebb és nagyobb, extra méretű, polcos vagy rekeszes esetleg akasztós. A modern megjelenést a formatervezés és a színek összhangja adja.

Praktikus, és növeli a komfortérzetet

Az általunk kínált öltözőszekrényekkel munkatársai, vagy egy edzőterem esetében a vendégek, tökéletes biztonságban tudhatják a személyes tárgyaikat, és nem csupán a ruházatot, hanem például a nagyértékű mobiltelefont, pénztárcát és a lakás, autó kulcsokat is.  Érdemes annyi öltözőszekrényt vásárolni, ahány a munkavállalói létszám, vagy az edzőterem maximális befogadóképessége, hiszen mindenki szeretne saját, külön öltözőszekrényt, ahova csak neki van kulcsa.

Miért válasszon fémszekrényt az öltözőbe?

A fémszekrények már generációk óta jól megszokott tároló eszközök, hiszen nagy a tároló kapacitásuk és kényelmes a használatuk. Előnyük még, hogy jól zárhatóak, és a masszív kialakításuknak köszönhetően nehezen mozdíthatók, jól átláthatók számozással vagy színezéssel. Könnyen kiegészíthetők például polcos vagy akasztós elemekkel, melyek a tárolás könnyedségét és helytakarékosságát segíthetik elő.

Miért érdemes fémszekrényt választania?

A különböző típusú fém öltözőszekrények alkalmazási területei igen széleskörűek, alapvető céljuk, hogy a benne tárolt holmik védelmét szolgálják, valamint a vásárlónak garantálják a hosszú távú megbízhatóságot. Mindezek mellett, könnyen és átláthatóan rendszerezhetünk a fémszekrények segítségével, akár öltözőszekrényként, akár iratok, szerszámok részére vásároljuk meg. Előnye, hogy nagyszerűen variálhatjuk a polcokat annak megfelelően, amekkora helyre van szükségünk.  A fémszekrények könnyen és egyszerűen tisztíthatók.