Páncélszekrények

A páncélszekrények kisebb és nagyobb méretben, otthoni vagy irodai használatra is elérhetők. A páncélszekrény célja, hogy iratok, számítógépek, műkincsek biztonságos tárolását lehetővé tegye. A széfek lehetnek különállóak vagy fali széfek, és akár bedobó nyílással rendelkező modellek is elérhetők. Kulcsos, elektromos zárral szerelt, vagy érintőképernyős modellek közül lehet választani a trezorok kínálatából. A páncélkazetták nagy része zárfelfúrás elleni védelemmel ellátott, azaz különösen biztonságos. Sok páncélszekrényt jelentős árengedménnyel érhetsz el, és akár ingyenes házhozszállítással. A legtöbb terméket amely raktárkészleten van 3 napon belül leszállítjuk. A páncélszekrények és bedobós széfek MABISZ tanúsítvánnyal rendelkeznek, és 30/60/90/120perces tűzállósággal rendelkező termékek 1.500.000.-Ft és 40.000.000.-Ft közötti értékre is biztosítható

Páncélszekrény: annak, aki nem bízza a véletlenre

Nem kell hatalmas aranyrudak tulajdonosának lennünk (de ha mégis, az sem baj), hogy páncélszekrény vásárlásán gondolkodjunk. A páncélszekrény az értékőrzők családjának legkomolyabb tagja, a betörők legfőbb ellensége. Míg egy-egy széfet, főleg ha a riasztórendszerbe nem kötötték be, könnyű eltulajdonítani, addig a páncélszekrény már jóval nagyobb falat az illetéktelenek számára. Régebben hatalmas darabok uralták helyiségeket, amelyek (jogszerű) kinyitásához is nagyobb erőfifejtésre volt szükség, nem beszélve a „mackó” szállításáról. Manapság már ezernyi páncélszekrény közül választhatunk, és a gyártók a kivitelre, dizájnra is nagy gondot fordítanak.

Érdekesség, hogy napjainkban már olyan páncélszekrények is léteznek, amelyek nem elrejtik, hanem éppen megmutatják (plexi ablakon keresztül, sőt akár LED fényekkel) a bennük őrzött tárgyakat. Ezekkel értékes műkincs-gyűjtemények biztonságos bemutatása válik lehetővé.

 

A legtöbb páncélszekrény úgy épül fel, hogy a néhány millimétertől a több centiméterig terjedő vastagságú fal páncél borítása alatt betontöltet van, a zárfelfúrás, felfeszítés elleni védelmet pedig mangánlemez biztosítja. A zárszerkezet többféle kialakítású lehet az egyszerű kulcsos megoldásoktól az elektromos számzáras védelemig.

 

Páncélszekrények otthoni célokra

A hétköznapi használatnál maradva: otthoni célokralegtöbbször elég egy kis tömegű, kis méretű páncélszekrény, amelynek esztétikus kialakítással egyáltalán nem rontják a lakás összképét, sőt. Egyszínű ajtóval, testtel, sötét színben igazán elegáns hatást keltenek. Javasoljuk, hogy válasszon kettős tanúsítvánnyal rendelkező páncélszekrényt: a betörés és tűz ellen biztosított termékek mellett valóban nyugodtan aludhat.

 

Irodai, üzleti célokra

A páncélszekrények nem csak otthon, hanem irodában vagy üzlethelyiségben is jó szolgálatot tehetnek. Mivel a Széfnagyker kínálatában található páncélszekrények 32-től 190 literes űrtartalomig elérhetők, minden igényt kielégítenek. Kifeszítésgátlóval, zárfelfúrás elleni védelemmel, padlóhoz rögzíthető (vagy éppen kötelezően rögzítendő) kivitelben elérhetők, így a cége értékei nem juthatnak illetéktelen kezekbe. Vállalati használatra ajánljuk például a pénzbedobós széfeket, de a modern elektromos páncélszekrényeket is vállalatoknak javasoljuk elsősorban. Ezeket belső LED világítással is elérheti. A készpénzforgalommal rendelkező vállalkozások számára ajánljuk a pénzbedobós páncélszekrényeket, amelyek kihalászás elleni védelemmel készülnek. Azaz a készpénzt kizárólag befelé lehet juttatni a páncélszekrény belsejébe, de ha a kulcs vagy a számkombináció nem áll rendelkezésre, akkor az értékőrző tartalmához lehetetlen hozzájutni.

 

Biztonsági elemek: az Ön értékeinek védelmében

Javasoljuk, hogy kettős tanúsítvánnyal rendelkező páncélszekrényt válasszon, azaz a termék egyszerre legyen ellátva betörésvédelemmel, és még tűzálló is legyen. A MABISZ tanúsítvány azért szükséges, hogy Ön megfelelő biztosítást köthessen a páncélszekrényre, és kár esetén a biztosító fizessen is. A tűzállóság (30 vagy 60 perces) fontosságát talán nem is szükséges magyarázni: az az érték, amit páncélszekrényben kell tárolni, nem csak a lopás ellen védendő, de semmisülhet meg egy tűzesetben sem.

Páncélszekrényeink felfúrás elleni védelemmel vannak ellátva, amelyet a páncéltest és a megerősített mangánlemez biztosít. A betontöltetnek köszönhető robosztus kialakítás lehetővé teszi, hogy ezeket a páncélszekrényeket nem könnyű elmozdítani, ugyanakkor több modell a nyitott állapotban levehető ajtónak köszönhetően könnyebben telepíthető. A zár lehet kulcsos, elektromos vagy érintőkijelzős, ahogy az Ön igényei kívánják. A kulcsos páncélszekrény is kiválóan megőrzi az értékeket, mert speciális kulcsokkal nyílik.

 

Miért válassza a Széfnagyker páncélszekrényeit?

Ahogyan a széfeinkre, úgy a páncélszekrényekre is igaz, hogy körültekintően választjuk ki a minőségi termékeket. Főként a Chubbsafe, Senator, Sigma márkákkal dolgozunk, amelyek mind kiválóak. Ár tekintetében a különbség azt mutatja meg, hogy a páncélszekrény milyen biztonsági kategóriába tartozik, esetleg milyen zárszerkezettel vagy dizájnnal elérhető; van-e belső világítása, stb.

A Széfnagyker webáruház olyan termékeket forgalmaz, amelyeket gondosan válogattunk össze. Ezek jó része raktárról elérhető, és ezt az információt minden egyes terméknél naprakészen megmutatjuk Önnek. Nálunk nincs olyan, hogy Ön alapos megfontolás után kiválaszt egy páncélszekrényt, majd csalódnia kell, mert az a termék mégsem elérhető.Termékeink jó részét ingyenesen szállítjuk ki az ország egész területén.