TOP termékeink
Tanúsítványok
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Termékajánló
Pénznem váltás
Látogató számláló
0
4
7
1
8
4
0
Fizetési megoldás

Hírek

2018.09.21 17:07
Milliókkal teli széfet loptak Marcaliban

Milliókkal teli széfet loptak Marcaliban

A Marcali Rendőrkapitányságon augusztus 30-án egy férfi feljelentést tett arról, hogy egy marcali ingatlanból egy falba épített széfet elloptak, amelyben több millió forintnak megfelelő euró volt.
A nyomozók azonosítottak egy 66 éves férfit. A német állampolgárságú személyt szeptember 18-án őrizetbe vették és lopás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a Kaposvári Járásbíróság pénteken elrendelt.

Az üggyel összefüggésben egy 27 éves nőt is gyanúsítottként hallgattak ki az egyenruhások, mert tudomása volt a bűncselekmény elkövetéséről, segített a széf elrejtésében és az eltulajdonított pénzből is részesedést kapott, ezért orgazdaság miatt kell felelnie. A rendőrök a házkutatások alkalmával megtalálták az ellopott pénzt. 

forrás: sonline.hu 

Ha nem tartja be a tulajdonos a rögzítési, telepítési előírásokat, és hagyományos purhabbal tölti ki a betonágyazás helyett a széfet, nem szabad csodálkozni hogy elviszik! Tartsuk be az előírásokat azért vannak!