Hírek

A világ leggyilkosabb tölténye videó, egy lövéssel elpusztítja az összes létfontosságú szervet - video
2014.01.30 17:17

A leggyilkosabb töltény, egy lövéssel elpusztítja az összes létfontosságú szervet - video

 

Piacra dobták Amerikában az eddigi leggyilkosabb pisztolygolyót, amely egyetlen lövéssel képes elpusztítani az összes létfontosságú szervet.

A neve RIP, és azzal reklámozzák, hogy a fiatalok (!) és a nők is meg tudják védeni magukat, hisz nekik gyakran csak egy lövésük lehet. Ha azt elrontják, akkor sok esetben áldozatokká válnak. Sok esetben 5-6 lövés után is ér nőket gyilkos támadás.

A töltény tervezésekor arra is figyeltek, hogy a rendvédelmi szervek által viselt biztonsági mellény, vagy más néven golyóálló mellényt ne lyukassza át, az kizárólag önvédelmi célra legyen használható.

Az új golyót bemutatója a Las Vegas Gun Shown történt meg. A radikális lövedék, egyetlen golyója mind a 8 létfontosságú szervet képes elpusztítani egyetlen jól célzott lövéssel. A támadónak így esélye sem marad a túlélésre, a golyó nem pattan le a célszemélyről, minden esetben megsebesíti annyira, hogy nem képes tovább támadni. A tökéletesre tervezett golyóból, a kilövés után 8 nagyon éles szilánk válik le.

Gyártója egy georgiai cég a G2 Research.

A szuper tölténynek, a cég által képviselt nemes célok ellenére már most is rengeteg támadója van. Sajnálatos hasonlóságot látnak a RIP és a vietnami háborúban használt Flechette töltények közt, amelyet már betiltottak egy Hágai Egyezmény keretében…

További részletek fegyverek: Itt

Vissza