Fórum

Vásárlói Vélemények
1044
Kovács Norbert
A kiszállítással is és a termékkel mondhatni elégedett vagyok, bár a termék egy sarkánál 3 helyen is le van pattanva a festés ami kicsit zavar, de végülis ez a működésben nem zavar semmit! Az már ugye más kérdés, hogy ha hibás terméket akarok vásárolni akkor olyat kérek, de nem így történt, illetve biztos hogy nem. A futárszolgálat okozta a sérülést mert a dobozon semmi sem látszódott!
Köszönöm!
1043
Keresztes Katalin
A terméket tulajdonképpen időben megkaptam( csak én voltam egy kicsit türelmetlen!)
A kiszállitással és az áruval is elégedett vagyok!
1042
Berta Ferenc
A kiszállítással nem vagyok elégedett, mivel a terméken vannak kisebb sérülések. Önök e-mailben úgy tájékoztattak, hogy addig ne vegyem át a terméket, míg meg nem győződtem róla, hogy nem sérült-e, mert az átvételt követően reklamációt nem fogadnak el. A futár nem volt hajlandó erre, a termék fizetése után azonnal távozott. Azt a tájékoztatást kaptam a futárszolgálattól, hogy ez félretájékoztatás, mivel a árut nem csomagolhatják ki. Becsomagoltan a sérülésmentességről meggyőződni lehetetlen.
1041
Zoli
Nagyon elégedett vagyok. Gyors kiszállítás és a termék is tökéletes!
1040
Dózsa József
Teljes mértékben elégedett vagyok a szekrénnyel 5-ös szekrényt rendeltem 1 sörétes és 2 távcsöves golyóspuska kényelmesen elfér benne. Ennyi pénzért szerintem remek. Köszönöm Széf Nagyker.
VÉLEMÉNY ÍRÁSA
Név
E-mail
Hozzászólás