Fórum

Vásárlói Vélemények
1346
Áron
A széf szuper, viszont amikor EGY (1) ember megjelent a 180 kg-os széffel, akkor elég nagyot néztem. Még a békáról sem tudta levenni szerencsétlen, pedig erős és profi szállító volt. Szerencse, hogy én is erős vagyok és ketten együtt felemeltük és becipeltük a 180 kg-os széfet, de közben megsérült a parketta és a falépcső is. Elég mérges vagyok most, de nem a szállító emberre, mert ő mindent megtett, hanem a szállító cégre, aki ilyen felelőtlenül küldi dolgozni szerencsétlen embereit. A széf nagykernek pedig jobban oda kellene figyelnie, hogy kit bíz meg a szállítással, mert a transpack ezek szerint alkalmatlan erre a feladatra.
1345
Szilvi IS
Nagyon jó ár-érték arányú termékek, gyorsan megkaptam a széfemet. A futár előre hívott, ahogy kértem, kedves és segítőkész volt. A széf nagyon szép, nem számítottam rá, hogy ennyire kifinomult a kidolgozása. Egyszerű volt be szerelni és be üzemelni. Csak ajánlani tudom a széfnagykert.
1344
Gábor Forró
Sajnos csalódás a vásárlás,már csúsznak lassan egy hete,semmilyen információ én telefonálok,válasz nem megnyugtató!A mai napig nem kaptam meg az előre kifizetett széfet!!
1343
Tom
Akciósan remek ár ezért a termékért. Kiváló ár-érték arány. Gyors kiszállítás. Teljesen elégedett vagyok. Köszönöm!
1342
István
A termékkel és a gyors szállítással is minden rendben volt.
VÉLEMÉNY ÍRÁSA
Név
E-mail
Hozzászólás