Fórum

Vásárlói Vélemények
196
István
Minden rendben volt gyors és megbízható a bolt.
195
Péter
A megrendelt termek a rendelestol szamitott 2. munkanapon rendben megerkezett!
194
Dani
a széf szép és rendben megérkezett, egyedül a bankkártyás fizetéssel volt gond. a honlapon ki van írva, hogy GLS futár esetén lehet bankkártyával fizetni. ezt is rendeltem és rendeléskor a megjegyzésbe külön beírtam, hogy majd kártyával szeretnék fizetni a futárnál. A futár viszont erről a helyszínen mit sem tudott, így vagy visszaküldi az ember a csomagot és szállíttatja máskor, vagy elmegy egy automatába pénzt felvenni. Ez nem volt túl szerencsés így.
193
Katalin
Minden rendben volt, a futár udvarias, türelmes volt! Köszönöm!
192
Egy elégedett ügyfelük N.L
Sajnos betörtek hozzánk így gondoltam vásárolok egy széfet, nehéz volt az áruházak között dönteni de nagyon jól döntöttünk!
A telefonhívás során az áruház munkatársa figyelmesen végigalgatta az esetemet, és igényeimet. telefonhívás során folyamatosan csináltam amit mondott az ügyfélszolgálat munkatársa, hogy a honlapon mire kell szűrnöm, hogy a felmért igényeknek megfelelő széfet adjon ki az oldal. Elektromos Széf, nagy kicsi, mabisz minősített, tűzálló széf legyen vagy sem, kulcsos, vagy eletromos zárral legyen, legyen e mesterkulcs hozzá, vagy érintőkijelzős legyen stb stb… korrekten ahogy azt elvárnám. Rá is leltem egy kivalló termékre, ami szimpatikus volt egy tűzálló széf-re nem csak a betörők ellen hanem a tűz ellen is védelmet nyújt, illetve MABISZ minősített volt, kedvező árban is találtam rá. Igaz én vagyok a férfi otthon, én hordom a nadrágot, de a feleségem mondja, meg milyen színű legyen.  szóval ezt meg kell beszélni azért még is csak 70.000.-Ft ról van szó, és ő a pénztáros.
Megrendeltük másnap délután hozta is a futár, diszkrét csomagolásba kérve ahogy javasolta a cég, így nem látják a szomszédok mit vettünk, azt hiszik hűtőt, vagy mosógépet, ügyes plusz szolgáltatás és hatásos

Köszönöm munkájukat csak így tovább, mindenkinek ajánlani fogom önöket.
VÉLEMÉNY ÍRÁSA
Név
E-mail
Hozzászólás