Fórum

Vásárlói Vélemények
163
Leisztner Gyula
Tisztelt Széf Nagyker Áruház!
Webes felület jól átlátható, gyors a regisztráció. Megrendelésemet két nap múlva át is vehettem. GLS futár percre pontosan érkezett. Gratulálok és így tovább!
162
Tegnapi vásárló
Gyors, korrekt, precíz, ritka profizmus a mai világban,
gratulálok, további sok sikert !
Mindenkinek csak ajánlani tudom !
161
Széf Nagyker Webáruház
Kedves Vásárló!

Köszönjük visszajelzését, és hogy elégedett is volt egy dolgot leszámítva! Erre szeretnénk reagálni, az áruházban valóban több helyen feltüntetjük hogy van lehetőség diszkrét csomagolás igénylésére! És ezt ahogy ön is írta és megjegyezte. Ezek szerint olvasta! Ennek ellenére nem igényelte a feláras szolgáltatást, megrendelésének megjegyzése során sem kérte. Ha így lett volna nyilván így küldjük ki a terméket! Ennek ellenére negatívan próbálja hangsúlyozni a diszkrécióra való törekvéseinket! Javaslom a jövőben több hangsúlyt fektessen az extra igények feláras szolgáltatásának megrendelésére, hogy ilyen eset ne fordulhasson elő! Sajnáljuk hogy bármennyire is igyekszünk nem tudunk mindenkinek megfelelni!
160
Vásárló
Gyors kiszállítás, gyors reagálás, nagyon jó árak, összességében meg vagyok elégedve, egy dolgot kivéve.
Az oldalon mindenhol ki van emelve, hogy mekkora gondot fordítanak a diszkrécióra, ill. az adatvédelemre, erre fel a gyári dobozon látható az általam rendelt széf képe, márkája, típusa, mindenféle plusz takaró csomagolás nélkül, valamint a doboz \"SZÉFNAGYKER\" feliratú csomagoló szalaggal van leragasztva.
A GLS futár még meg is jegyezte viccesen, hogy szerinte ez egy széf lesz... Sajnos így a diszkréció és adatvédelem értékelhetetlen.
159
Széf Nagyker Áruház
Tisztelt Csernák Veronika Hölgy!

Mellékletben csatoltam a GLS-és címzett között zajló státuszokat, megrendelése 02.09-én érkezett, megrendelése során mikor kiválasztotta a GLS szállítási módot Ön is láthatta megrendelés során hogy nincs erre lehetőség hogy 14.00 kor szállítsa ki a futár a terméket, ennek oka hogy naponta több 100-200 címre szállít egy futár, ha mindenki órára pontosan akarná a megrendelt terméket, sosem érne oda senkihez a futár, ezért arra biztosít lehetőséget a GLS rendszere és az ehhez a szükséges-e-mail címét és telefonszámát is elküldtük hogy Ön módosíthatja a kiszállítás címét, időpontját ahogy Ön szerette volna és a GLS GPS rendszere a futár útvonalát lehetőség szerint módosítja, megközelítve az ügyfél által meghatározott időponthoz 02-12 pénteken reggel kapott egy e-mailt amely a várható kiszállítás 3 órás intervallumát tartalmazta, ezen a napon Ön nem vette át megrendelt terméket! Majd a GLS betárolta ahogy a riportban is látható, ezt követően sem vette át a terméket!

Összegezve 2 e-mailt érkezett fiókjába az utóbbi a futár mobilszámát és a kiszállítás várható idejét is tartalmazta és egyik esetben sem élt a felkínált lehetőséggel melyben a bármilyen módosítással élt volna.
VÉLEMÉNY ÍRÁSA
Név
E-mail
Hozzászólás