Fórum

Vásárlói Vélemények
1539
Brigitta
Gyors szállítás, korrekt csomagolás, a termék nagyon profi, szuper, maximálisan elégedett vagyok mindennel.
1538
Ujfalusi Sándor
Pontos szállítás, jó ár-érték arány. Sajnos a szállítás során két kisebb nyomódás (egy a sarkán, egy az oldal élen) keletkezett rajta, mely a csomagoláson nem látszott egyértelműen, ezért átvétel előtt nem árt jól megnézni, a dobozból kivenni. A használhatóságával kapcsolatban annyi megjegyzésem van, hogy a szekrény szélessége (mélysége) lehetne néhány centiméterrel nagyobb, mert a golyós vadászfegyver még kisebb távcsővel szerelve sem fér el benne (csak 45°-os szögben, de akkor pedig két fegyver helyét foglalja el).
1537
Engi Istvánné
Gyors, pontos szállítás. Ár/értékarány tökéletes. Az már csak hab a tortán, hogy ingyenes volt a kiszállítás. Teljes mértékben elégedett vagyok.
1536
Mihály
Korrekt, precíz ügyintézés.Gyors kiszállítás.
1535
Csaba
Mindennel elégedett vagyok.
(Egyetlen észlevételt szeretnék megosztani a céggel. Egyben javaslatot is.Olyan cégnek aki alapból biztonságtechnikai eszközöket árul. Ne 1800 forintos opció legyen,hogy olyan csomagolásba küldik, amiből nem egyértelmű a tartalma. Megértem,hogy pénzbe kerül a plusz csomagolás,de inkább legyen az árba építve az az összeg. Az én javaslatom szerintem profibb képet fest a cégről, persze ez csak egy szubjektív vélemény. Köszönöm
VÉLEMÉNY ÍRÁSA
Név
E-mail
Hozzászólás