Fórum

Vásárlói Vélemények
44
László
Először vásároltam Önöktől, nagyon megvagyok elégedve az ügyintézéssel. Ajánlani tudom mindenkinek az áruházat.
43
Leitner Ferenc
Gyors, korrekt, rugalmas ügyintézést tapasztaltam a webshop részéről, pedig nem szimpla vásárlásról, hanem hibás termék kicseréléséről volt esetemben szó, ami egy telefonnal minden különösebb bürokrácia mellőzésével rendeztek! Köszönet érte.
Ilyen esetekben érdemes lenne végig gondolni, hogyan lehetne a mindkettőnket terhelő többletköltséget (szállítás) a gyártón \"behajtani\"?
Az előttem nyilatkozókhoz hasonlóan én is ajánlani tudom mindenkinek az itt történő vásárlást!
42
Széf Nagyker Biztonságtechnikai Áruház
Tisztelt Tamás!

Kedves Ügyfelünk, köszönjük visszajelzését, megrendelését átnéztük az Ön által rendelt termék esetében a termék szállítási információi alatt 1-3 nap a szállítási határidő van feltüntetve! Vasárnap délelőtti órákban érkezett megrendelésének feldolgozást legkorábbi munkanapon Hétfőn tudtuk megkezdeni, ennek tükrében a megrendelése 2 napon belül a futárszolgálatnál volt, megrendelt termék a GLS Futárszolgálat kiszállítóautójának rakterében van jelenleg úton Önhöz. A mai napon 10:00-13:00-Közt várható a kiszállítás, melyről e-mailt is küldött rendszerünk, illetve a GLS a futárszolgálat járművezetőjének telefonos elérhetőségét is megküldte. Amelyben egyeztetni tudja mikor kívánja átvenni a terméket, illetve módosítani a szállítási címet. Amennyiben megrendelésével kapcsolatban kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére!
41
Tamás
Én nem vagyok a szállítással meg elégedve mert még mindig várom a vasárnap meg rendelt terméket.
40
R János
Gyors pontos kiszolgálás. Semmi cécó az sms-ekkel meg a telefonálgatással. Csak amennyi feltétlenül szükséges. Csak ajánlani tudom a céget!!!
VÉLEMÉNY ÍRÁSA
Név
E-mail
Hozzászólás