Fórum

Vásárlói Vélemények
192
Egy elégedett ügyfelük N.L
Sajnos betörtek hozzánk így gondoltam vásárolok egy széfet, nehéz volt az áruházak között dönteni de nagyon jól döntöttünk!
A telefonhívás során az áruház munkatársa figyelmesen végigalgatta az esetemet, és igényeimet. telefonhívás során folyamatosan csináltam amit mondott az ügyfélszolgálat munkatársa, hogy a honlapon mire kell szűrnöm, hogy a felmért igényeknek megfelelő széfet adjon ki az oldal. Elektromos Széf, nagy kicsi, mabisz minősített, tűzálló széf legyen vagy sem, kulcsos, vagy eletromos zárral legyen, legyen e mesterkulcs hozzá, vagy érintőkijelzős legyen stb stb… korrekten ahogy azt elvárnám. Rá is leltem egy kivalló termékre, ami szimpatikus volt egy tűzálló széf-re nem csak a betörők ellen hanem a tűz ellen is védelmet nyújt, illetve MABISZ minősített volt, kedvező árban is találtam rá. Igaz én vagyok a férfi otthon, én hordom a nadrágot, de a feleségem mondja, meg milyen színű legyen.  szóval ezt meg kell beszélni azért még is csak 70.000.-Ft ról van szó, és ő a pénztáros.
Megrendeltük másnap délután hozta is a futár, diszkrét csomagolásba kérve ahogy javasolta a cég, így nem látják a szomszédok mit vettünk, azt hiszik hűtőt, vagy mosógépet, ügyes plusz szolgáltatás és hatásos

Köszönöm munkájukat csak így tovább, mindenkinek ajánlani fogom önöket.
191
Katalin
Minden rendben, gyorsan és pontosan történt.
190
György Lehel
Köszönöm a gyors ügyintézést , elégedett vagyok ,köszönöm .
189
Valton-Sec Kft.
Köszönjük a gyors ügyintézést. Mai nap folyamán megkaptuk a csomagot.
188
Éva
Még 24 óra sem telt el és a vásárolt termék már a kezemben volt. Hálásan köszönöm! :)
VÉLEMÉNY ÍRÁSA
Név
E-mail
Hozzászólás