Fórum

Vásárlói Vélemények
42
Széf Nagyker Biztonságtechnikai Áruház
Tisztelt Tamás!

Kedves Ügyfelünk, köszönjük visszajelzését, megrendelését átnéztük az Ön által rendelt termék esetében a termék szállítási információi alatt 1-3 nap a szállítási határidő van feltüntetve! Vasárnap délelőtti órákban érkezett megrendelésének feldolgozást legkorábbi munkanapon Hétfőn tudtuk megkezdeni, ennek tükrében a megrendelése 2 napon belül a futárszolgálatnál volt, megrendelt termék a GLS Futárszolgálat kiszállítóautójának rakterében van jelenleg úton Önhöz. A mai napon 10:00-13:00-Közt várható a kiszállítás, melyről e-mailt is küldött rendszerünk, illetve a GLS a futárszolgálat járművezetőjének telefonos elérhetőségét is megküldte. Amelyben egyeztetni tudja mikor kívánja átvenni a terméket, illetve módosítani a szállítási címet. Amennyiben megrendelésével kapcsolatban kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére!
41
Tamás
Én nem vagyok a szállítással meg elégedve mert még mindig várom a vasárnap meg rendelt terméket.
40
R János
Gyors pontos kiszolgálás. Semmi cécó az sms-ekkel meg a telefonálgatással. Csak amennyi feltétlenül szükséges. Csak ajánlani tudom a céget!!!
39
Csaba
Nem először vásároltam önöktől, és mint eddig mindig, gyors, pontos precíz kiszolgálásban volt részem, korrekt áron. Mindenkinek csak ajánlani tudom
38
V. Dávid
Most rendeltem először a szefnagyker.com-ról.
Teljes mèrtèkben meg vagyok elègedve ezzel a webshoppal. Miután elküldtem a rendelèsem, szinte azonnal csörgött a telefonom. A szèfnagyker munkatársa volt a vonalban ès felhìvta a figyelmem arra, hogy az a szèf, amit rendeltem nem túl biztonságos. Ajánlott helyette egy jobbat, ami mèg olcsóbb is volt. Èn mèg ilyet nem tapasztaltam eddìg.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
VÉLEMÉNY ÍRÁSA
Név
E-mail
Hozzászólás