Fórum

Vásárlói Vélemények
214
Tamás
Annyira gyorsan hozták a cuccot, hogy nem is volt időm a kiszállítás helyén lenni.
Igaz, nem sok infót kaptam előzetesen hogy mire számítsak.
213
Gergő
Hipergyors kiszállítás, minden rendben volt, maximálisan elégedett vagyok.
212
Vásárló
Bár minden cég ilyen gyorsan, precízen teljesítene:)! És nem utolsó sorban: a szállított termék nem csupán a képen remek!
211
Sz. István
Egy 15000 Ft-os széfet vásároltam. A felfogató csavar hosszabb a tiplinél kb12 mm-rel, így a panel falban meghajlott, mint a kérdőjel. Még kihajtottam időben, így nem szakadt bele.
Erre figyelni kell, de más csalódás nem ért, a termék ellátja a funkcióját. Pénteki megrendelést kedden megkaptam.
210
Varázsló
18990 Forintos széfet vettem. Ezért a pénzért meg kell barátkozni, hogy nem profi terméket vesz az ember. A digitális zár könnyen programozható, a kilincs műanyag, pedig képről fémnek tűnik. A kulcs nehezen jár a zárban, remélem nem kell sokat használni... Az ajtó belső részén kissé kilógott egy kábel, amit sikerült visszatuszkolni a résen, ahol kijött, remélem ez csak egy elszigetelt egyszeri eset és nem fog beakadni a széfben tárolt dolgokba és nem fog elszakadni. Elég nagy ahhoz amihez vettem és könnyen el is tudtam helyezni (rejteni) ahová gondoltam. A kiszállítás lassú volt, 5 nap, pedig olvastam, hogy sokan másnap meg is kapják a rendelt terméket. A lényeg, hogy megbízható pontos cégről van szó, a rendelést teljesítik. A terméknek pedig vannak hibái, de a célnak megfelel.
VÉLEMÉNY ÍRÁSA
Név
E-mail
Hozzászólás