Fórum

Vásárlói Vélemények
618
Harangozó Gábor
A széfhez adott 4 csavarból 3 feje leszakadt, ebből egy még a teljes becsavarást megelőzően. a másik kettő pedig akkor mikor ellenőrizni akartam hogy a széf stabilan a falhoz van-e rögzítve.
A csavarok anyagminősége kritikán aluli, nem javaslom a használatukat.
617
István
Számomra a honlap teljesen áttekinthető volt mindent megtaláltam amire kíváncsi voltam. A kiszállítás nagyon gyors (még nekem kellet lassítanom 1 napot. :)) Teljesen elégedett vagyok. Köszönöm szépen.
616
Cserép István
Hosszas keresgélés, (több mint 1 év) után, választottam EZT a Céget, és NEM csalódtam, egy KEDVEZMÉNYES esőálló erős postaládát kerestem, a térítés mentes kiszállítást ígérve, ami Cég web. oldalán volt feltüntettve. -De amint a kosárba tettem, már eltünt az ingyenes szállítás, ekkor EZT telefonon kérve, -rövid időn belűl, korrektűl és kedvesen JAVÍTOTTÁK ezt a hibát, -megjegyzem, hogy ez volt az utolsó darab... ! -Mindenesetre szépen csomagolva, a futár elé menve, megkaptam a hibátlan postaládát. -Köszönöm, és terjesztem EZT a JÓ és korrekt CÉG hírnevét ! Cserép István.
615
G. Antal
A széfem szállítás közben megsérült. Erről korrektül előre tájékoztattak, és egy teljesen újat kaptam. A szállítási idő emiatt hosszúra nyúlt. Ettől függetlenül a bolt nagyon korrekt, másodjára vásároltam tőlük, nyugodt szívvel ajánlom.
614
L Gergely
A kiszállítás gyorsaságával és a telefonos egyeztetéssel maximálisan meg vagyok elégedve. Bízom benne, hogy a termékek is legalább ilyen jók, mint a szolgáltatás.
VÉLEMÉNY ÍRÁSA
Név
E-mail
Hozzászólás