Fórum

Vásárlói Vélemények
1487
Kárpáti József
A vásárolt kulcsszéf precíz csomagolásban, csodálatos logisztikával a jelzett időpontban megérkezett.
Ár érték arány OK!
1486
RM
Korrekt csomagolás, pontos,gyors szállítás köszönöm
1485
Dr. Vámosi Péter
A termék olyan, amit vártam, ezért az árért ennyi jár. A kiszállítással kapcsolatos véleményem viszont a lehető legjobb. Időközben rájöttem, hogy jobb lenne számomra egy másik kiszállítási cím. Semmi gond nem volt ezzel, még vissza is hívtak, hogy minél simábba menjen a dolog. Úgy éreztem, hogy tényleg fontos vagyok a számukra.
1484
Horváth Dávid Csaba
Én úgy őszintén szólva nem vagyok megelégedve, a kiszállítással az ég világon semmi baj nem volt, na de a termék. A téma tárgya egy artemisz 5 ös szekrény és sörétes fegyver tárolására kiváló, de a golyós egyáltalán nem fér bele, mert ugye spórolni kell a szivaccsal nehogy megtámassza és ne érjen hozzá a távcső a szekrény belső hátuljának....
1483
Bt
ART-W27 | szállítás gyors, pontos. Csomagolás megbízató. Maga a termék elforgató kallantyúja lötyög, nem ad biztonság érzetet. A honlapott feltüntetett "pénz visszajár akció" félrevezető 8000 helyett 2500. Illetve a regisztrációshoz kötött 5 illetve 2,5 % is követhetetlen. Jobb lenne, ha nem lenne akció így nem lenne félreérthető.
VÉLEMÉNY ÍRÁSA
Név
E-mail
Hozzászólás