TOP termékeink
Tanúsítványok
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Termékajánló
Pénznem váltás
Látogató számláló
0
4
6
1
5
6
4
Fizetési megoldás
Termék részletek

Akciós Yale Kulcsos Faliszéf

Összehasonlítás
Akciós Yale Kulcsos Faliszéf
Akciós Yale Kulcsos Faliszéf
Akciós Yale Kulcsos Faliszéf
Raktáron

Nagyobb mennyiség rendelése esetén,
a várható beérkezésről érdeklődj ügyfélszolgálatunkon

Utolsó vásárlás dátuma: 2019.10.07
Termék megtekintések száma: 4897x
9 800 Ft
Adatok   
Raktárkészlet 
:
Raktáron
Termék típus 
:
Faliszéfek
Külső méretek (MA/SZÉ/MÉ) 
:
230 x 360 x 150 mm
Belső méretek (MA/SZÉ/MÉ) 
:
210 x 340 x 100 mm
Zárszerkezet 
:
Kulcsos Zárral
MABISZ kategória 
:
AA ( 1 millió/2millió Ft)
Gyártó:
Yale®
Térfogat/Űrtartalom 
:
7 l
Polc:
1 db
Garancia 
:
1 év
Súly 
:
8 Kg

Yale 230 Falba építhető széf 

 

 • Falba építhető faliszéf, kulcsos zárral  
 • 2 db egy irányba záródó masszív hengerzárral
 • Mabisz minősítéssel 1.000.000 riasztórendszerbe kötve 2.000.000.-Ftig biztosítható
 • Szárnyas kulcs rendszerrel
 • Falba építhető, praktikus méret alkalmas keskenyebb falakba való beépítéshez

 

Hogy miért érdemes egy megbízhat gyártó termékét választani? 

 

A Yale Lock Manufacturing Co. 1868-ban a biztonsági zárszerkezetek feltalálója  Linus Yale, Jr. , és Henry R. Towne  alapította. Később 1869-ben Yale & Towne Manufacturing Co., változott a cégnév. 

 Yale az 1843 és 1857 között az USA Szabadalmi és Védjegyhivatalnál 8 szabadalmát regisztráltatta a cég, a feltalált biztonsági zárakat, és az ehhez tartozó vagy kiegészíthető biztonsági berendezéseket,  a termékeket később már bankok páncélszekrényeiben, lakossági és üzleti széfjeiket ezekkel a zárakkal gyártották. Valljuk be ez akár hogy is számolunk a Yale már több mint 175 éves biztonságtechnikai múlttal rendelkezik a gyártó vállalat. A sikerre való tekintettel a fejlesztések és a gyártási folyamatok is fejlődtek. Ez állttal a brit Yale részt vett a korai gépjárműiparban is,  és különböző gyártóknak szállította a zárakat, egészen a harmincas évek elejéig, amikor az olcsóbb öntvényalapú zár technológia elérhetővé vált. Yale az 1960-as évektől kezdve váratlanul újrateremtette tevékenységét az autóiparban. A brit Yale gyártotta a Locks-Royce Motors összes autózárját.

A huszadik században a vállalat világszerte kiterjesztette értékesítési csatornáit, termékpalettájában, irodai, otthoni,, üzleti széfek, páncélszekrények, trezortermek, biztonsági ajtók,  zárak, cilinderek, lakatok a fejlődés hatására a több hasonló vállalatot felvásárolt a Yale és vegyesvállalatokat hozott létre, ma több mint 12 000 embert foglalkoztat világszerte több mint 20 saját gyárral rendelkezik. A Yale Security leányvállalatai tűzriasztó rendszereket , betörésjelzőket és üvegszakadás érzékelőket, széfeket, biztonsági ajtókat, beléptető és ellenőrző rendszereket, IP kamerarendszereket, lakás riasztórendszereket, széfeket és páncélszekrényeket gyárt. Európai egyik legrégebbi legnevesebb gyártója a mai napig.

 

A leírtak tükrében kijelenthető hogy a Yale széfek gyártója rendelkezik azzal a tudással, szakértelemmel, 175 éves biztonságtechnikai múlttal, és világhírű névvel amivel a kínai olcsó pici széfek sosem fognak rendelkezni.

Sok esetben ezeknek az olcsó megbízhatatlan termékeknek még nevük senics,nem hogy múltjuk.  1 mm anyagból készülnek! Kérjük tájékozódj mielött széfet vásárolsz, az olcsó ár, vagy hihetetlennek tűnő akciós visszanem térő, "csak most csak Önnek, vegye meg mert elviszik....." termék ára,  általában tükrözi a minőséget, és a megbízhatatlanságot. 

Vélemények
 • Átlagos értékelés
  51
  1
  Kovács Barnabás
  2017.11.05 12:10
  Kedvező
  Előnyök: Könnyen informáló szám az oldalatokon, a beépítési útmutatóval gond nélkül beépítettek.
  Hátrányok: Nincs hátrány, az a hatrany!