Pontkedvezmény

Amennyiben regisztrációval vásárolsz áruházunkban, a megvásárolt termékek után kedvezményt adunk, ennek értéke a vásárlásod akár 15%-át is elérheti* az (adott termékek után járó pontos értéket a  termékoldalon megtalálod) ezeket a későbbiekben de legkorábban a vásárlást követő 14 nap múlva levásárolhatod a pontgyűjtő oldalon található termékekre a rendelés lezárását követően! A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon jóváírja a rendszerünk! Ezután 50%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható az alábbi termék kategóriába.  A pontkedvezmény program részletes szabályzatát az oldal alján találod. 

Nézet:
Sorrend:

Tájékoztatás a PONTKEDVEZMÉNY programmal kapcsolatban

 Nem lesz rajta a kapott számlán így cégként megrendelt termékek esetén nem okoz problémát. 

A kapott pontok, vagy bármilyen ezzel kapcsolatos információ nem jelenik meg a  számládon. A pontok beváltásakor szabadon módosíthatod a számlázási, vagy szállítási címet. A pontok a rendelés lezárása után 365 napig használhatók fel, ezután automatikusan törlődnek ezért javasoljuk időben felhasználni a pontijaidat.

 

A hűségpontok automatikusan generálódnak regisztrációval történő vásárlás esetén.  Termék átvételét követő 14 napon aktiválódik- Partnerek, viszonteladók  nem vehetnek részt a programban. Melyek ezután szabadon felhasználhatóak 1 pont = 1 Forint értékben, kizárólag a https://szefnagyker.com/pontkedvezmeny oldalon található termékek esetén! A  pontokra vonatkozó rendszerértesítés független a hírlevélre való feliratkozástól, tehát ezek az értesítő e-maileket azoknak a vásárlóknak is kiküldjük a regisztrált e-mail címükre, akik nem igényeltek hírlevelet. A belépést követően a profil menüpontban nyomon követhető az aktuális számla egyenleget jóváírást követően.. Fontos információ: elállás esetén, ha pontok időközben felhasználásra kerülnek, akkor természetesen a felhasznált pontok 1 pont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek a visszautalásra kerülő összegből. Amennyiben az elállásra kerülő termék ára után járó pontok nem lettek felhasználva, azok automatikusan törlődnek az egyenlegről ezeket később már nem lehet felhasználni. Ha kérdés merülne fel, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz