Hírek

Az ECO Schulte® vállalati története
2020.09.15 16:11
Az ECO Schulte® vállalati története

ECO Schulte® - hagyomány és innováció. Hogyan lettünk olyanok, amilyenek vagyunk

Az ECO Schulte® a németországi Mendenben működő kisvállalkozásból világszerte működő vállalatcsoporttá fejlődött, különböző országokban működő vállalkozásokkal. 

Az idősáv segítségével betekintést nyerhet az ECO Schulte cégtörténetébe, és megtudhatja, hogyan lettünk olyanok, amilyenek vagyunk: kiváló minőségű és innovatív ajtórendszerek gyártója.

Az ECO Schulte® vállalati törénete

1920 évek
Echt & Co.

1926-ban Heinrich Schulte és üzleti partnere, Echt alapította az Echt & Co. vállalatot bélyegzőcégként a németországi Mendenben. Fémfeldolgozással kezdték. A központ a mai napig Mendenben található.


Az ötvenes és hatvanas évek
Szerelvényei és csuklópántjai

Az 1950-es és 1960-as években kiépültek az első kapcsolatok az ajtóiparral. A cég a tűzvédelmi ajtók műanyag szerelvényeinek és ajtópántjainak gyártásával kezdte. Az egyik első termék a műanyag szerelvény volt acélmaggal.


A hetvenes évek A
termékskála bővítése és a tűzajtók első zsanérjainak és szerelvényeinek gyártása A termékek fejlődését folyamatosan befolyásolja az a követelmény, hogy betartják vagy akár meghaladják a meglévő szabványokat.


1972
Átnevezés: ECO Schulte

1972-ben Ernst Schulte, az akkori ügyvezető igazgató átalakította az Echt & Co.-t ECO Schulte GmbH & Co. KG-vé. Az ECO Schulte a hagyományokkal rendelkező családi vállalkozás mellett áll, amelynek feladata az ajtó rendszerszintű technológiájának új, új meghatározása. Az ECO Schulte márkanév létrejött, és a mai napig jól megalapozott a piacon.


 A nyolcvanas évek
ESB & GBS

Megalakul az ESB leányvállalat Berlin közelében, Luckenwalde-ban. Az ESB-vel az ECO Schulte elkezdett hidraulikus záró elemeket gyártani. 1989-ben a Schwelm GBS zárgyártóját az ECO Schulte vette át. Ez volt a kiindulópont a kiváló minőségű záró és reteszelő technológia gyártásához, valamint az ajtó körül tökéletesen integrált illesztő rendszerek gyártásának sarokköve.A Randi

Allegion átvétele 2014-ben partnerséget folytat az ECO Schultével. Ennek során az ECO Schulte megveszi a dániai Randi ajtókilincs-gyártót, ami még nagyobb nemzetköziséget jelentett az ECO Schulte számára. A felvásárlásig Randi az Allegion (Ingersoll Rand) része volt.


Ma 2020-at írunk, már 100 éve a picon vagyunk. És még nincs vége, még sok száz évig maradunk és kiváló minőségi termékeinkkel látjuk el a piaci igényeket.

Vissza