Támogasd a Magyar vállalkozásokat

A koronavírus és a lakossági kijárási korlátozások kemény társadalmi sebeket ejtenek. Rengeteg helyi üzlettulajdonosnak be kellett zárnia a boltját és vannak közöttük olyanok, akiknek nincsenek olyan pénzügyi tartalékaik, amelyekkel át tudják vészelni az elkövetkező heteket-hónapokat. Az ő megsegítésükre indult kezdeményezés a #supportyourlocal non-profit projekt."

-írja az Ecommerce News Europe

Ha minket választasz, te is segítesz

A Széf Nagyker® anno egyéni vállalkozásként alapított 10 m²-es kis bérelt garázsból fejlődött Magyar tulajdonú vállalkozás, emiatt is csatlakoztunk a kezdeményezéshez és támogatjuk egymást, hiszen tudjuk milyen rögös az út. A tisztázatlan tulajdonosi kör által üzemeltetett külföldi webáruházak Magyarországi megjelenése óta sem egyszerű a Magyar vállalkozások helyzete és a járvány ezt tovább fokozta. Ezért maximálisan együtt érzünk a kialakult egészségügyi- és gazdasági válság okozta kellemetlen következményekkel. Sok partnerünk kénytelen volt elbocsájtani munkatársait.

Szeretnénk segíteni, hogy minél több munkahely maradhasson meg, hiszen egy munkahely egy család megélhetését jelentheti. Nap-mint nap törekszünk arra hogy partnereinknek ne kelljen több embert elbocsájtani, ezért úgy döntöttünk hogy a továbbiakban magyar vállalkozások szolgáltatásait és termékeit használjuk fel működésünkhöz.

A Széf Nagyker® a mai napitól ügyfelei számára kínált díjmentes és normál szállítással megrendelt termékeket nem az angol tulajdonú GLS-sel hanem a Magyar tulajdonú 24H Futárszolgálattal küldi ki, ezáltal 80 munkavállalót támogatva.  Raklapos termékeinket nem a TNT-vel, hanem a szintén Magyar tulajdonú Trans Pack Logisztika Kft-vel szállíttatjuk és további 152 embernek segíthetünk munkahelyének megőrzésében.  Irodai kellékek tekintetében a BIG Toner Hungary Kft. a partnerünk. Folyamatosan keressük magyar partnereinket, mi így tudunk segíteni, Te a megrendeléseddel, amelyhez most EXTRA 6% tamogasdahelyit kupont adunk, amely akciós ártól függetlenül felhasználható. 

Köszönettel:  

Széf Nagyker Biztonságtechnika Kft.
Horváth Krisztián
tulajdonos