Hírek

Biztonsági páncélszekrény Európa ajánlásával
2016.10.18 19:02

 

COBRA szóra mindenkinek a gyilkos hüllő jut eszébe, lehet a termék sem véletlen kapta a nevét? Nem csak veszélyes de biztonsgos is tud lenni.

 

Megérkezett Chubbsafe COBRA Security Proffesional termékcsalád, Európában a legkedvezőbb árban csak MAGYARORSZÁGON, csak nálunk bevezető áron a észlet erejéig! 

 

A Cobra Security pro sorozat nem véletlenül kapta és egyben lett méltó a nevéhez! Kiváló biztonságot nyújt betörések során, magas szintű Euro 1-es fokozatú feltörés elleni védelem az otthoni és az üzleti vállalkozások számára, Bevizsgált és tanúsított ECB-S az európai szabványnak EN 1143-1 szerint.   

Magyarországon is elfogadott magas MABISZ E szintű 8.000.000-Ft riasztórendszerbe kötve 16.000.0000.-Ft-ra biztosítható.

 

Hogy miért is érdemelte ki a termék Európában is az elismert minősítéseket? Amennyiben hasonló kategóriájú termékekkel összeveti akkor az anyagvastagságból fakadó súlytöbblet mely átlagosan kétszer nagyobb súlyú a termék, mint a konkurens termékek a kategóriájában, duplafalú páncélszekrény test közt speciális magas szilárdságú betontöltet további biztonsági elemekkel ellátva. Zárfelfúrás elleni védelmet segíti egy vastag robosztus páncéllemezen túl egy erősített mangánlemez. Speciálisan kialakított kulcsok segítik zárszerkezet és a páncélszekrény védelmét.

 

 

 

 

Vissza