Mágneszárak / Zárfogadók

A Németországban gyártott effeff zárfogadókat megbízható működésre, tartós felhasználásra és hosszú élettartamra tervezték és gyártották.

Az effeff® márkanév garancia a legmagasabb minőségre. Az effeff® elektromos zárfogadók könnyedén illeszthetőek a legkülönbözőbb alkalmazási igényekhez. Legsűrűbben alkalmazott típusok: FF-118 MINI, FF-17-es és FF-37-es család. A standard kivitelű zárfogadók mellett elérhetők tűzgátló, vészkijárati- és robbanásbiztos minősítéssel rendelkezők zárfogadók is. 

A legtöbb típus elérhető normál, memóriás vagy fordított működéssel, állapot-visszajelzéssel, kiakasztható kivitelben akár beltéri- vagy kültéri használathoz.

Válassza effeff® zárfogadóinkat az egyedülálló minőség, az 5 év garancia és a széles termékkínálat tükrében. Raktárkészletünk folyamatos bővítése mellett célunk, hogy a leggyorsabb, legmagasabb színvonalú kiszolgálásban tudjuk részesíteni vásárlóinkat, partnereinket. Ahogy ezt már tőlünk a több mint 20.000 ügyfelünk megszokhatta. 

Az effeff, amelyet 1936-ban alapítottak precíziós mechanika és villamosmérnöki műhelyként, a világ vezető márkája az elektromechanikus reteszelés és feloldás területén. Az elektromos zárfogadók, elektromos csavarok, biztonsági zárak, beléptető rendszerek és a menekülési útvonal technológiája az effeff márka termékei között szerepelnek, amelyek biztonságot és kényelmet nyújtanak a világ sok országában.

Nézet:
Sorrend: